Vi bruger Cookies!     
         
 X     
Ayurveda

 AYURVEDA
ANNONCE

Flowfood.dk
Flowfood er et dansk internetfirma, som formidler sundhedssystemet ayurveda. Flowfood er startet af Nicolay Marcus Zederlinn, der er forfatter til bøgerne "Spis dig lykkelig" og "Sundhed er at lytte". Nicolay var også manden bag den vegetariske/ayurvediske Restaurant Flow i København.

Ayurveda.dk
Formålet med ayurvedisk diagnose og behandling er at bevare eller genskabe kroppens evne til at opretholde den indre balance trods de utallige og meget varierende påvirkninger, som hele tiden kommer fra omgivelserne. Maharishi Ayur-Veda tilbyder fire praktiske tilnærmelser til forebyggelse og behandling af nutidens sygdomme

Ayuryoga.dk
Ayurveda er et 5000 år gammelt holistisk sundhedssystem fra Indien. Diagnose, forebyggelse og behandling af sygdom er i ayurvedisk lægekunst altid baseret på individuelle sind- og kropstyper. Man behandler ikke sygdommen, men hele mennesket. Mange blide terapiformer såsom farveterapi, aromaterapi, lydterapi, blomsterterapi, ædelstenterapi, renselsesterapi, afslapningsteknikker, meditation, biobalanceterapi m.m., har deres udspring i Ayurveda, og benytter sig af denne uendelig skat af viden og erfaring.

Ayurvedacenter.dk
Ayurveda er videnskaben (Veda) om et langt, sundt, og lykkeligt liv (Ayus). Det er et 5000 år gammelt holistisk sundhedssystem fra Indien. Diagnose, forebyggelse og behandling af sygdom er i ayurvedisk lægekunst altid baseret på individuelle sind- og kropstyper.

  

 

 

 


 

Gratis tarot       Artikler      Gratis hjemmeside      Behandlerindex      Soulmate      Bannerbytte     Tilmeld link