Vi bruger Cookies!     
         
 X     
Hekse - wicca

 HEKSE - WICCA
ANNONCE

Wicca
Hvad er wicca? Jeg plejer kort at definere wicca som en naturreligion, som tilbeder Gudinden og Guden - det kvindelige og mandlige aspekt i det guddommelige. Wicca arbejder også med magi, og kaldes derfor også nogle gange heksenes religion. Dette plejer at give folk et lille indblik i, hvad jeg tror på.

Atropa.dk
Wicca er på mange måder blevet en udvandet tro, oversvømmet af modsigende og endda meningsløse påfund. Dette er sket i en sådan grad, at mange folk ikke er i stand til at skelne facts fra opspind og ønsketænkning.

Wiccacoven-lorjanar.dk
Lorjanar er et Gardneriansk coven med rødder i de engelske og nordiske traditioner. Hjemmesiden fungerer primært som en kontaktportal til os,  og vi håber desuden på at sidens læsestof og billedarkiv kan give et pust af inspiration og tanke. Under sektionen 'Hvem er vi' finder du et bredt udsnit af billeder fra vores forskellige årstidsfejringer.

Hekserierne
At være en heks er at være en helbreder, en lærer, en søger, en giver, og en beskytter af alle levende og alt der har liv. Hvis denne vej er din, må du træde den med ære og med lys!

Lineas magiske have
Et magisk hekseunivers hvor du kan hente inspiration til dit spirituelle liv. Indeholder bla. en heks´s dagbog, meditationer og chants.

Cyprianus
Vær hilset. Vi byder dig velkommen til Cyprianus. En forening krydret med mystik og magi. Et sted for hekse, og andre sjæle i pagt med mystikken og magiens verden.

Wiccan symbols

  

 

 

 


 

Gratis tarot       Artikler      Gratis hjemmeside      Behandlerindex      Soulmate      Bannerbytte     Tilmeld link