Vi bruger Cookies!     
         
 X     
Håndlæsning - kiromanti

 HÅNDLÆSNING - KIROMANTI
ANNONCE

Christiansejr.dk
Ved en alm. håndlæsning, gennemgår Christian Sejr først din personlighed og dit liv i store træk. Dernæst kommer der fokus på de områder af dit liv, der kræver mere opmærksomhed. F.eks. parforhold, familierelationer, personlig udvikling eller arbejde.

Aventyrin
Håndlæsning kan være din hjælp til at komme videre inden for arbejde, kærlighed og dine personlige realitioner. Kan hjælpe dig videre i din åndelige søgen-sammen med andre på et spirituelkurses.

Tahoma
Det, at læse et menneskes hænder, er en gammel kunstart, hvis oprindelse fortaber sig et sted tilbage i historien, men der er formodninger om, at håndlæsningskunsten er opstået i Indien

Teza
Har du spørgsmål til dit liv?Føler du at du sidder fast i livet?Trænger du til et spark bagi, for at komme videre?Jeg kan give konkrete svar på dine spørgsmål!Jeg kan komme meget tæt på alder og tidspunkter, både i fortid og fremtid!Det hele foregår i en seriøs, men let og humoristisk tone.

Krummes
Min passion er at hjælpe dig med at finde den, for den står i dine hænder!!
Dine hænders linjer er nerveenheder og impulser fra hjernen, så linjerne afspejler den dynamik der er i dig som person. Derfor er din hånd konstant i aktivitet.
 

 

 

 


 

Gratis tarot       Artikler      Gratis hjemmeside      Behandlerindex      Soulmate      Bannerbytte     Tilmeld link