Vi bruger Cookies!     
         
 X     
Spirituelle rejser

 SPIRITUELLE REJSER
ANNONCE

Spirituellerejser.dk
Alle fælles kursusmøder er med varierende indhold, men i et sammenhængende forløb, der begynder ved startmødet mandag, fortsætter under morgenmeditationerne og gennem alle møder, så du i selskab med andre ligesindede kan få mulighed for reelt at skifte spor i dit liv.

Denindresol.dk
Centret for Bevidst Lysarbejde. Spirituelle rejser til Glastonbury, Ægypten, Kreata og Assisi

Munonne.dk
Lad din næste rejse ud i verden blive en rejse ind til kernen i dig selv!

Santhiyoga.dk
Kurser og spirituelle rejser i Indien

Inkaspirit.dk
Målet med foreningen er også at støtte Qeroindianerne i Peru, der er bærere af den gamle Andes-tradition. Denne støtte ydes gennem fundamentale elementer som rent vand, skole og lægehjælp med fokus på samtidig at understøtte deres kultur og identitet.

Trancekanalisering.dk
Der vil være gruppesessioner undervejs, for at stimulere til glemte erindringer, vække indsigt og finde indre styrke. At dele denne indre og ydre rejse med andre skaber et unikt sammenhold og kan være katalysator for forandring og vækst. Min erfaring fortæller mig, at det ikke er tilfældigt hvem der rejser sammen. Der er ofte genkendelse fra tidligere liv.

Spirituelle-rejser.dk
En fantastisk rejse hvor vi i Peru vil besøge de hellige steder i Cusco – Inkaernes gamle hovedstad, i Den Hellige Dal og på Machu Picchu (Lysets by) samt opleve Påskemessen og processionerne i gader

 

  

 

 

 


 

Gratis tarot       Artikler      Gratis hjemmeside      Behandlerindex      Soulmate      Bannerbytte     Tilmeld link