Vi bruger Cookies!     
         
 X     
Yoga

 YOGA
ANNONCE

Santhiyoga
Hjemmeside for Santhi Yoga School med information om yoga og meditation på den dansk-indiske skole.

Yogaudstyr
Salg af yogaudstyr yogamåtter, tasker strømper mm.

Center for krop og balance
Yoga arbejder dynamisk med at forene sind, krop og åndedræt i bevægelse og er kendt for sin forebyggende og helbredende virkning. Yoga skaber i sin helhed større vitalitet, harmoni og balance i krop og psyke. Vi arbejder med smidiggørende og styrkende øvelser, åndedræt, balance og centrering ud fra det klassiske Hatha yoga system og kan udøves af alle alderstrin.

Astanga
Astanga yoga stammer fra vismanden Patanjali, som har beskrevet den klassiske yoga i skriftet Yoga Sutra for omkring 2000 år siden, selvom selve praksisen af yoga menes at være mange tusind år ældre. Målet er forene krop, sind og sjæl - en åndelig praksis til at forbinde det individuelle selv med den universelle sjæl.
Patanjali giver i Yoga Sutra definitionen "yoga citta vritti nirodha", hvilket er sanskrit og betyder "yoga er evnen til at stoppe sindets stadige bevægelser".

Dansk yoga
Astanga yoga stammer fra vismanden Patanjali, som har beskrevet den klassiske yoga i skriftet Yoga Sutra for omkring 2000 år siden, selvom selve praksisen af yoga menes at være mange tusind år ældre. Målet er forene krop, sind og sjæl - en åndelig praksis til at forbinde det individuelle selv med den universelle sjæl. Patanjali giver i Yoga Sutra definitionen "yoga citta vritti nirodha", hvilket er sanskrit og betyder "yoga er evnen til at stoppe sindets stadige bevægelser". 

 

 

 


 

Gratis tarot       Artikler      Gratis hjemmeside      Behandlerindex      Soulmate      Bannerbytte     Tilmeld link